Navigatie
  • Shop
  • Reisloket

Inloggen | Aanmelden

WaarBenJij.nu

Maak gratis jouw reisdagboek aan! Gratis aanmelden

Maak gratis jouw reisdagboek aan!

watch introductie videotjes

Breadcrumbs

• Home
  • >
  • maorit
  • >
  • Si, si, je reviendrai bientôt!
    • Si, si, je reviendrai bientôt!
    • Une aventure nouvelle en France!
    • Highschool year New-Zealand! & Other Trips

Amersfoort 22:41 sitemap

Je bekijkt de reis...

Si, si, je reviendrai bientôt!

<? echo $this->currentTravelTitle; ?>

Nu in:

Was in:

En nog

Blijf op de hoogte

• Meld je aan voor de mailinglijst
  • RSS-feed
  • Bel Marit via Hallo Buitenland.nl

Recente reisverslagen

• 31-05-2014 COCKTAILS (0)
  • 18-05-2014 Coucou Michelli, ... (0)
  • 13-05-2014 Mission bordel ... (0)
  • 01-05-2014 De dag van de ... (0)
  • 29-04-2014 First week in LA ... (0)

Statistieken

Dit dagboek is 89676 keer bekeken

Voorbereid op reis? check reisloket

prev next
365 Vaccineren

Reisverslag First week in LA FRANCEEE!

Toon op kaart

29 april 2014 | Door: Maorit

Aantal keer bekeken 316   Aantal reacties 0   Chessy, Frankrijk
a A

First week in LA FRANCEEE!

Bonjour mes Troeskas,

Donderdag 24 april tot woensdag 30 april

Vandaag begint onze eerste werkweek, ik werk van 8.30 tot 16.30 en begin dus met een weekje meelopen om te kijken hoe het er aan toe gaat. Zoals gewoonlijk ging er weer is wat fout, want Marit kon de weg niet meer vinden. Ik heb 30 minuten rondgereden want ik kon het niet vinden. Nice. Toen kwam ik 5 minuten te laat aan, en moest ik me nog omkleden. Ik liep op hakken want dat is snel uit te trekken en aangezien ik al te laat was dacht ik, DOOR LOPEN! Omdat het ellendig rotweer was was de grond spek glad, dus bam, daar ging ik , zoals mijn broer het zou zeggen, ik lag de grond te knuffelen. FIJN! Great start of the day. Voorderest was de dag dan wel weer leuk, bonus! En die dagen erna ook. Ik loop elke dag met iemand anders mee om te kijken wat ze doen en wat de majority of the tasks zijn. Na het werken ben ik met Michelle, Dylan en Paulo naar het park gegaan. Daar hebben we met zijn allen gegeten bij Hathi’s. Heel gezellig natuurlijk!

Koningsdag is er weer bij in geschoten, het lijkt wel of je hier van de wereld verwijderd bent. Apart ja.
Dinsdag en woensdag waren we vrij, finally! Wat is dat even lekker bijkomen. We hebben eigenlijk alleen maar films gekeken, afgesproken met onze oude vriend Jaivy van vorig jaar, we kregen zelfs gratis voedsel in het park, aardig! Voorderest hebben we boodschappen gedaan, films gekeken, soep gemaakt en dinner party’s gehouden. Oh wat is ons konijnenhol toch schraal. Maarja we moeten het beste er maar van maken. Gelukkig heb ik nu wel even internet, niet het beste internet, maar internet is internet. Het is een soort dial-up speed, vergelijkbaar met mijn internet in NZ… DRAMA.
Skypen gaat af en toe wel, en vaak niet.. Toch even gesproken met Mama en Tommie! Nice.

Aanstaande week moet ik nog werken van donderdag 1 tot zondag 4 mei, en papa en mama komen vrijdag al. Ik zal dan bij hun verblijven.

Á la prochain!

Reageren
Vorige bericht » « Volgende bericht

Foto's bij verslag (5)

• soep...
  • Jaja, weer een mooi kostuum, haha
  • Eten bij Hathis!
  • Met Dylan